Væsentligt udstyr til cykling

Før du cykler, er der et par ting, du skal købe udover en cykel. Du ønsker ikke at sidde fast midt i nu, hvor det er koldt og dehydreret med en punktering eller en grim skade.

Her er et par vigtige ting, du altid skal tage på cykel. Tænk på dette som din vigtige cykelcheckliste.

Vand

Vand er vigtigt for livet på jorden, og du har brug for det. Læger anbefaler, at du skal drikke 2 liter vand om dagen, du har brug for mere, mens du cykler i sommermånederne. Sørg for, at du har nok vand! En god måde at bære dit vand på er, hvad der kaldes en hydratiseringspakke, en hydratiseringspakke er som en rygsæk med en gummiblære, som du fylder med vand, godt fordi det giver dig mulighed for at drikke, mens du cykler. De fleste hydratiseringspakker giver dig mulighed for at bære dine andre væsentlige ting.

Reparationssæt til pumpe og punktering

Du vil ikke ende med at gå hjem, så sørg for at du har en pumpe, punkteringsreparationssæt som “skorper”, et ekstra inderrør kan også være nyttigt. Der findes forskellige typer pumpe, nogle passer på cyklen, men disse kan komme i vejen.

En hjelm

Hjelme kan hjælpe med at beskytte det, der uden tvivl er det vigtigste organ i din krop – Hjernen – Du kommer ikke langt uden hjerne, så sørg for at du har en passende hjelm.

Noget varmt tøj

Vejret kan ændre sig, så sørg for at have noget, der holder dig varm og tør. Du er nødt til at se på at købe noget teknisk tøj, der transporterer sved væk fra din hud.

Lys

Du ved aldrig, at du måske ender med at tage længere tid, end du tror, ​​nogle lys på din cykel kan komme meget praktisk og holde dig sikker.

Skriv et svar